SPA élmények a babádnak!

HomeBabySpa Blog

Bejelentkeznél? 3 fontos gondolat Neked

2018. június 26. - HomeBabySpa

Már olyan régóta készülök egy bejegyzéssel arról, hogy hogyan és mivel érdemes készülni az első babamasszázs vagy babaúszás vagy a kombinált SPAélmény alkalomra, illetve, hogy mi is történik pontosan. Hát most sem biztos, hogy a végére jutok, de azért igyekszem…

A rövid válaszom a következő:

Semmivel – na jó egy baba és egy kád (felnőtt) nem árt, és tényleg szuper lesz! :)

Egy picit hosszabban pedig így:

 

IDŐPONTEGYEZTETÉS:

Írásban (hello@homebabyspa.hu / Facebook vagy pedig telefonon (+36 30 257 60 55). Olyan időpontot fogunk választani, ami passzol a napirendetekhez. Tudom, ez néha nehézkes, de megpróbáljuk.

A legideálisabb egy délelőtti/napközbeni időpont, ami nem közvetenül etetés után van (kb. 30 legalább perc teljen el), és még nem fáradt a baba. Szóval egy ilyen időpontot nézünk. Én hétköznaponként dolgozom, de igyekszem olyan időpontot is adni, amikor apának is van lehetősége megnézni a babát.

Az alkalom napján szoktam jelezni, hogy mikor, hova érkezem az előre megbeszélt terv szerint.

 

A HELYSZÍNEN:

Érkezés után együtt megeresztjük a vizet,  ha szükséges felmelegítjük a szobát, és biztosítunk minden körülményt, hogy az számotokra tökéletes legyen. Ameddig telik a kád, megismerkedünk egymással és a babával. Ez kiemelten fontos, erre mindig elegendő időt szánunk. Az ismerkedés alatt játszunk a babával, még ruhában megtornáztatom, és egy picit meg is masszírozom.

Ha megtelt a kád megyünk a vízhez. Itt a baba korának is hangulatának megfelelő hosszaságú időt töltünk. Ha lebegést is szeretnétek, és ezt a baba kora, mérete és súlya is engedi, akkor ezzel fogunk kezdeni.

Az úszást követően következik a masszázs, ami anya vagy apa által meztelenül történik, vagy csak egy pelusban. A masszázshoz az olajat az első alkalommal én biztosítom.

A masszázst követően általában már nagyon fáradtak a babák, ilyenkor igyekszem nem feltartani Benneteket, és már indulok is.

A HomeBabySpa összes szolgáltatása központjában TE állsz a babáddal, tehát minden alkalom más és más a TI igényeitekre van szabva. Mindig belefér egy kis pihi, ölelés, egy kis víz vagy egy „slukk“ a tejből vagy tápszerből, bármi amire szükségetek van!

A program után a babák nagyobb része jól elfárad, és előfordul, hogy a megszokottnál nagyobbat alszik, semmi ok az aggodalomra! Kisebb számban jól felpörögnek tőle – ilyenkor reménykedik az ember egy szuper éjszakában! :)

nevtelen_terv.png

FONTOS:

Benne van a pakliban, hogy akkor épp a Te babád nem úgy lesz ráhangolva a programra, mint ahogy elképzeltük. Mindig próbálok megoldást keresni arra, hogy úgy és olyan dolgokat csináljunk, amit láthatóan élvez a babád, de sajnos előfordul, hogy tényleg nem erre vágyik. Ilyenkor nem szabad elkeseredni, egy következő alkalom egész mást tartogathat Nektek. Bérlet esetén erre találtam ki a „Plusz“ csomagot, ahol ilyen esetben kijövök hozzátok egy extra alkalommal.

Szóval ez történik, és így tudtok készülni az első alkalomra.

Ha bármi kérdésetek lenne, keressetek bizalommal!

hello@homebabyspa.hu

Facebook

+36 30 257 60 55

www.homebabyspa.hu

…és Maja még mindig alszik, szóval ezt a bejegyzést neki köszönjétek, én is így teszek! :)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://homebabyspa.blog.hu/api/trackback/id/tr2614041682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása