SPA élmények a babádnak!

HomeBabySpa Blog

HomeBabySpa babaolaj

2018. június 26. - HomeBabySpa

Az otthoni babaúszás és a babamasszázs mellett számomra egyértelmű volt, hogy akkor lesz kerek-egész a sztori, ha létezik egy olyan olajkészítmény, amit nyugodt szívvel tudok Nektek ajánlani! A baba masszírozásához olyan olajat kell választani, amely növényi alapú, táplálja és védi bőrt. Sokat próbáltam, az elmúlt időszakban a jelenleg elérhető termékek közül... Én maximalista vagyok, különösen ha a babákról van szó, így megálmodtam a HomeBabySpa teljesen természetes bababőrre megálmodott, de anyabőrre is tökéletesen alkalmazható masszázsolaját! 

A babaolaj nem tartalmaz tartósítószert, színezéket és szintetikus illatanyagokat.

Természetes hatóanyagok:babyspa_oil3.jpg

Szőlőmagolaj:

A HomeBabySpa babaolaj alapját a napsütötte olasz szőlőszemek magjának olaja adja. A szőlőmagolaj kiemelten alkalmas a bababőr ápolására, hiszen antioxidáns tartalmának köszönhetően gondosan táplálja, óvja és védi a bőrt a környezeti hatásokkal szemben. A szőlőmagolajra jellemző a magas linolsav tartalom, így a bőr felszínén túl a mélyebb rétegek számára is hidratálást nyújt.

Frakcionált kókuszolaj:

A habkönnyű érzetet biztosító frakcionált kókuszolaj a babaolaj másik fő összetevője. Úgy lesz selymes a baba bőre, hogy közben nem tömíti el a pórusokat, és nem hagy maga után zsíros érzetet. Ez a színtelen és szagtalan olaj intenzíven hidratál.

E-vitamin:

Természetes antioxidáns, amely a fentiekhez hasonlóan táplálja és selymessé varázsolja a babád bőrét.

Levendulaolaj:

Mindössze egy leheletnyi levendula illóolaj található ebben a flakonban. Talán az üvegből keresztül nem is érezhető. Ez azért van, mert a pici babák életében annyira fontos a környezetük és a családtagok illata, hogy ezt semmi esetre sem szerettük volna megzavarni, szóval ennek az olajnak az illata a babád bőrén teljesedik ki.

És, hogy miért a levendula? A kellemes illatán túl a levendula nyugtató, gyulladáscsökkentő és görcsoldó hatású.

 

Hogyan használd a HomeBabySpa babaolajat?

 

Egy kis mennyiségű olajat melegíts fel a tenyeredben, majd finom, gyengéd mozdulattal masszírozd a babádat! 

Gyártói javaslat: ne felejtsd el az olajat a babád bőrén megszaglászni, hiszen úgy az igazi

 

Elérhető kiszerelések:

150 ml / 250 ml

 

INCI:

Ingredients: Vitis Vinifera Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Ether, Tocopherol, Lavandula Angustifolia Oil, Beta-Sitosterol, Squalene, Linalool, Limonene

A bejegyzés trackback címe:

https://homebabyspa.blog.hu/api/trackback/id/tr6314040946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása