SPA élmények a babádnak!

HomeBabySpa Blog

Szolgáltatásaim

2018. június 26. - HomeBabySpa

A HomeBabySpa két fő profilja a babamasszázs és a babaúszás otthoni környezetben. Szeretném Nektek ezek fontosságát pár mondatban bemutatni.

 

BABAMASSZÁZS

A babának a megszületést követően - az anyatejen vagy a számára legmegfelelőbb tápszeren kívül :) - csak szülei közelségére van szüksége. A babád bőre az egyik legfontosabb érzékszerve ebben az időszakban, így a Ti érintésetek számára a legfontosabb. A babamasszázs segít abban, hogy jobban megértsd a babád reakcióit, és hogy a válaszaid számára a legmegfelelőbbek és legszeretetteljesebbek legyenek. A babamasszázs elsődleges célja a szülő - baba közötti kötődés elősegítése és megerősítése. Tudj meg az otthoni babamasszázsról többet itt. 

_mg_9439-edit-edit_jpg.jpg 

BABAÚSZÁS

Az otthoni babaúszással nem kell megvárni a három hónapos életkort, a köldökcsonk begyógyulását követően már el lehet kezdeni. A víz a babának jól ismert közeg, minél előbb, annál jobb! A babaúszás minden esetben egy rövid bemelegítő tornával kezdődik. 

Két módszert kombinálok:

Lebegés:

A lebegés a baba- és babaúszás egy olyan speciális formája, amely során a baba egy lebegésre kialakított karikával mozog a vízben. Illetve az is lehet, hogy nem mozog, csak élvezi a súlytalanságot, és lenyűgözi őt az a bizonyos ritkán látott csillogós csap! :) Az élmény az anyaméhben eltöltött időszakhoz hasonlíthat a baba számára, szabadnak lenni a vízben! 

Az otthoni kád elég mélységet biztosít a kényelmes lebegéshez. 

_mg_9589-edit.jpg

Kádúszás:

A kádúszás során én úsztatom a babát az otthoni nagy kádatokban. Egy olyan speciális módszert használok, amely jótékony hatással bír a baba mozgásfejlődésére, mozgáskoordinációjára, értelmi és fizikális fejlődésérére. Külön ajánlom az otthoni babaúszást akkor, ha terveitek között szerepel a "klasszikus" babaúszás. 

_mg_9306-edit.jpg 

SPAÉLMÉNY:

A SPAélmény minden fenti kombinációja, azaz a babaúszást (lebegés és kádúszás) követően megmasszírozzuk a babát, szóval stimuláljuk minden érzékszervét, amely óriás élményt nyújt a számára. Olvass részletesen a SPAélményről itt!

 _mg_9729-edit.jpg

Időpontot az alábbi elérhetőségek egyikén tudsz foglalni:

+36 30 257 60 55

hello@homebabyspa.hu

www.homebabyspa.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://homebabyspa.blog.hu/api/trackback/id/tr5614040842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása