SPA élmények a babádnak!

HomeBabySpa Blog

Rólam

2018. június 15. - HomeBabySpa

Sziasztok! 

Reich-Kárpáti Dóra vagyok, kétgyeremekes anyuka, otthoni babaúszás és babamasszázs oktató, amit olvasol pedig a HomeBabySpa hivatalos blog. Hello :)

Az elmúlt évek tapasztalatai (saját és nem saját) alapján az baba első életéve hormon-mámoros, szeretetteli, izgalmas, de óriás kihívásokat tartogat, mind a babának, mind a szülőknek. Olyasmire gondolok, mint például az éjszakai nem alvások, a hasi panaszok, vagy a még nem kiismert sírások. A mai napig tapasztalom, hogy minden nap rejteget könnyebb és nehezebb pillanatokat, amit az otthoni, a baba megszokott közegében történő babamasszázs, babaúszás és lebegés meg tud könnyíteni.

Egészségügyi szervezést végeztem, egészségturizmus szakon a Széchenyi István egyetemen, szóval a fittness-wellness vonal elég rég óta az életem része. Anyaságom oklevelét Léna és Maja állította ki, akik a legmagasabb elvárással rendelkező főnökei mai napig az életemnek. És, hát igen, ők inspirálták a HomeBabySpa-t, miattuk lettem okleveles nemzetközi csecsemőmasszázs (CIMI), illetve Mattesz kádúszás oktató. A fentieket egyesítettem, és így próbálom a családok számára a baba első életévét segíteni.

Ha további információkat szeretnél kapni, kattints ide.

A bejegyzés trackback címe:

https://homebabyspa.blog.hu/api/trackback/id/tr3814021142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása