SPA élmények a babádnak!

HomeBabySpa Blog

3 gondolat, hogy anyukaként miért jó a HomeBabySpa

2018. június 26. - HomeBabySpa

Ha olvasod a bejegyzéseimet, akkor már biztosan Te is tudod, hogy a babamasszázs és a babaúszás többek között  csökkenti a baba hasfájását, nyugalmasabb elalvást, nyugodt alvást biztosít és támogatja a mozgásfejlődést… Ha ezek a gondolatok újként csengnek Neked, kérlek ezzel a posztommal kezd most el az olvasást és utána folytasd!

Fontos bemutatnom azt is, hogy egy anyának, vagyis számodra mit nyújtanak a HomeBabySpa szolgáltatásai. Bár mindig hangsúlyozom, hogy apukákat, nagyikat, nagypapákat is szívesen látok, az esetek nagy részében mégis csak az anyukával és babájával találkozom.

Szóval kedves Anyuka (Apa, Nagyi, Nagypapa, Nagynéni) , ez a bejegyzést most Rólad és Neked szól!nevtelen_terv-2.png

1. KÖTŐDÉS

A kötődésről természetesen már beszéltünk a baba szempontjából is, hiszen a HomeBabySpa-nál az elsődleges cél a baba és a mama közötti kötődés elősegítése és megerősítése. A szülő-gyermek közötti megfelelő kapcsolat nem csak rövidtávon fontos, a baba egész személyiségfejlődését meghatározza. Egy alkalom során több módon teremtünk kapcsolatot a babával.

Íme néhány példa:

Érintés: A picik egyik legfejlettebb érzékszerve a bőrük. A rendszeres masszírozással, simogatással a szeretetedet és gyengédségedet tudod kommunikálni a babád felé.

Beszédhang: A babák kb. A terhesség 22. hetétől már hallják az anyukájuk szívverését, és hangját, így ez születéskor már jól ismert számukra. A babamasszázs és a babaúszás során folyamatosan kommunikálunk a babával, így biztosan tudja, hogy „jó kezekben” van   

Szemkontaktus: Bár a picik eleinte nagyon homályosan és csak az igazán kontrasztos dolgokat látják, igyekszünk a babákkal szemkontaktust tartani maximum 20-30 cm távolságban.   

Illatok: Kapcsolat szempontjából különösen fontos az anya-baba illat. Emiatt fontos az is, hogy a babaolaj csak minimális illatanyagot tartalmazzon. Továbbá illata van annak az otthonnak, ami a babamasszázs és babaúszás helyszíneként szolgál, így különösen fontos, hogy mindez otthoni környezetben történik.

2. NAPIREND

Nem csak a babád számára fontos a napirend. Neked is jó, ha tudod, hogy mikor mi következik, és mire van szüksége a babádnak. Amikor ott vagyok egy édesanya mellett, segítek megtalálni azt az időpontot, amikor a baba számára a legkedvezőbb a babamasszázs és/vagy babaúszás. A SPAélmény után tapasztalataim szerint nagy alvás várható (hurrá!), ez egy jó támpont lehet a napirendet illetően. És egy jó alvás alatt egy szülő bizony a világot is megválthatja! 

3. EGY ÓRA, AMI CSAK A TIÉTEK

Ez a kb. 60 perc tényleg csak rólatok szól. Erre az egy órára minden szülő maga mögött hagyja a munkát, elengedi a hétköznapokat, álmatlan éjszakákat, rutint… A telefont is csak a fénykép miatt veszi elő, hiszen az úszó – lubickoló „szívünkcsücske“ mégis csak megér egy fotót.  A masszázs során pedig tényleg semmi más nincs csak a szereteted, az érintésed és a natúr HomeBabySpa babaolaj!

Gyakran találkozom olyan anyukával, aki a nagy „átszellemülés“ mellett örül a társaságomnak, szívesen megosztja velem a tapasztalatait, beszélgetünk, megfejtjük az élet nagy rejtélyeit, dumálunk, mint anya-anya, nő-nő, felnőtt-felnőtt, miközben csodát teszünk a babával! Egyszerűen feltöltődnek.

Szóval kedves Anyukák (hozzátartozók) a HomeBabySpa a babátok mellett Rólatok is szól, szóval válasszátok nyugodtan azt a szolgátatást, legyen az babamasszázs, babaúszás vagy a kettő kombinációja, a SPAélmény, ami számotokra a babáddal együtt a legnagyobb feltöltődést nyújta. 

Kedvet kaptál időpontot egyeztetni? Esetleg kérdésed van? Az alábbi elérhetőségek egyikén biztosan megtalálsz:

+36 30 257 60 55

hello@homebabyspa.hu

www.homebabyspa.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://homebabyspa.blog.hu/api/trackback/id/tr8414041752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása